Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Radio Ai noștri a avut onoarea de a fi partener la premiera filmului “TUNETE”, lungmetraj regizat de Ioane Bobeică, care a avut loc în două mari orașe americane: Chicago, pe 18 februarie, și Miami, pe 25 februarie.

Despre “TUNETE”

Acțiunea filmului “TUNETE” se desfășoară într-un sat pitoresc, dar marcat de urmele unui conflict armat din 1992. În apropierea satului se află un câmp minat, un loc periculos și restrictiv. Povestea se concentrează pe doi copii, Zinca și Victor, care provin din clase sociale diferite și au o prietenie interzisă de părinții lor. Într-o zi fatidică, vacile lor scapă pe teritoriul minat, iar cei doi copii, înfruntând toate pericolele, încearcă să le recupereze. În această căutare plină de curaj și sacrificiu, câmpul minat devine un loc în care prejudecățile și statutul social dispar, lăsând loc doar pentru adevărata valoare a curajului și a fricii de tunete.

Premierele din Chicago și Miami

Premiera de la Chicago, din 18 februarie, a fost un adevărat succes, cu o participare record de peste 600 de persoane, un număr impresionant pentru o proiecție de film. Publicul a fost profund emoționat de povestea captivantă și de interpretările remarcabile ale actorilor.

La Miami, pe 25 februarie, diaspora moldovenească a avut ocazia unică de a merge direct de la plajă la o proiecție de film moldovenesc. Atmosfera a fost plină de emoție, iar filmul “TUNETE” a reușit să atingă sufletele spectatorilor, oferindu-le o experiență cinematografică de neuitat.

Parteneriatul Radio Ai Noștri la acest eveniment a fost un succes deplin, contribuind la promovarea cinematografiei moldovenești pe plan internațional. “TUNETE” a demonstrat că poveștile cu adevărat valoroase, pline de curaj și sacrificiu, pot trece peste orice barieră culturală sau socială. Această premieră dublă în America a fost doar începutul unui parcurs de succes pentru “TUNETE”, un film care va rămâne cu siguranță în inimile celor care l-au văzut.

Leave a comment