Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pe 11 martie, am avut onoarea să lansăm Radio “Ai Noștri” – vocea ta, vocea noastră, dedicată cu dragoste și pasiune diasporei basarabene! Aceasta a fost o zi memorabilă, marcată de un grandios maraton radio de 24 de ore, menit să aducă împreună ascultători din toate colțurile lumii. Acum, diaspora basarabeană are propriul său radio!

Maratonul Radio de Lansare

Maratonul nostru de 24 de ore a fost o adevărată sărbătoare, plină de energie și entuziasm. Am avut cei mai tari invitați: artiști, influenceri și celebrități din diferite domenii, nume notorii din business-ul autohton. Printre influencerii prezenți s-au numărat Dorin Galben, Tatiana Lili Lozan, Vadim Cușnir și Cătălin Lungu. De asemenea, am avut onoarea de a-i avea alături pe artiști din Moldova precum Satoshi, Olga Verbițchi, Pasha Parfeni, Cristina Scarlat, Constantin Moscovici, Diana Rotaru și Kapushon. Din România, ne-au încântat cu prezența lor The Motans, Holograf, Andra, 3 Sud Est, Direcția 5 și mulți, mulți alții.

Maratonul Radio de Lansare

Maratonul a fost o ocazie unică de a ne conecta cu diaspora noastră din toată lumea. Timp de 24 de ore, am încercat să descoperim și să împărtășim poveștile celor care duc mai departe spiritul basarabean oriunde s-ar afla. Desigur, 24 de ore nu au fost suficiente pentru a acoperi totul, dar aceasta este o misiune pe care ne angajăm să o îndeplinim zi de zi.

Fii Parte din Radio “Ai Noștri”

Dacă vrei să intri în legătură cu Radio “Ai Noștri”, ne poți trimite un mesaj pe WhatsApp la numărul (+373) 60331000 sau un e-mail la adresa office@ainostri.com. Suntem entuziasmați să te avem alături în această aventură și abia așteptăm să împărtășim cu tine mai multe povești și momente de neuitat!

Rămâi conectat cu noi, Radio “Ai Noștri” – vocea diasporei basarabene!

Leave a comment