Skip to content Skip to footer

Pe 26 noiembrie, comunitatea moldovenească din Chicago a fost martora unui eveniment memorabil: premiera filmului „Varvara”. Evenimentul, desfășurat într-o sală istorică de cinema, a adunat peste 600 de spectatori, fiind un adevărat succes. Radio Ai Noștri, radioul numărul 1 pentru diaspora, a fost partenerul general al acestei premiere de excepție.

O Seară Deosebită

Sergiu Cumatrenco, producătorul filmului, a fost prezent pentru a întâmpina publicul și a discuta despre realizarea acestui proiect ambițios. Filmul „Varvara”, regizat de talentatul Anatol Durbală și prezentat de Sergiu Cumatrenco Jr., a fost mai mult decât o simplă proiecție – a fost o experiență care a provocat gândirea și a stârnit discuții profunde.

POVESTEA DIN SPATELE FILMULUI

„Varvara” nu este doar o poveste obișnuită. Este un film care reflectă realitățile dure ale societății noastre, aducând în prim-plan un erou de zi cu zi: Sasha. Acest personaj, un muncitor simplu într-o companie de instalații de încălzire, se remarcă prin onestitatea și integritatea sa, refuzând cu fermitate să se implice în activități ilegale, chiar și atunci când viața îl pune la încercare.

Eforturi Colective și Recunoștință

Succesul filmului „Varvara” este datorat eforturilor comune ale regizorului Anatol Durbală, ale unei echipe de producție dedicate și ale unui ansamblu divers de peste 30 de actori. Fiecare scenă este o dovadă a pasiunii și devotamentului acestora. Mulțumirile noastre se îndreaptă către toți cei implicați pentru munca lor remarcabilă.

Suntem mândri să anunțăm că diaspora americană a jucat un rol semnificativ în producția „Varvara”.

Implicarea lor nu s-a limitat doar la sprijinul financiar, ci a inclus și participarea activă în realizarea proiectului. Printre susținătorii cunoscuți se numără Hermes NVC Corp, TVA Logistics și Convenția Moldoveano-Americană, care au contribuit și la succesul filmului „Carbon”.

Ascultă Radio Ai Noștri

Pentru mai multe noutăți și povești din comunitatea noastră, ascultați Radio Ai Noștri, radioul numărul 1 pentru diaspora. Descărcați aplicația noastră disponibilă pe Apple Store și Android pentru a fi la curent cu ultimele evenimente și activități ale moldovenilor din întreaga lume.

Leave a comment