Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Astăzi, în cadrul emisiunii “Americano”, moderată de Cristina Platon, am avut onoarea să discutăm cu Max Cucu și Vitalie Burcovschi despre un eveniment cultural excepțional ce va avea loc mâine, 20 iunie. Pregătiți-vă să fiți uimiți de „Vernisajul AI Studio”, un eveniment care promite să revoluționeze percepția asupra artei moderne. Organizat de DHub în colaborare cu Artcor și susținut de Proiectul Tehnologiilor Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, precum și de Organizația Internațională pentru Migrație, acest vernisaj se anunță a fi o experiență de neuitat.

Vitalie Burcovschi – Pionierul Artei AI

Vitalie Burcovschi, un exponent remarcabil al diasporei moldovenești din Statele Unite ale Americii, aduce la Chișinău lucrări de artă inovatoare, create cu ajutorul inteligenței artificiale. Inspirate de maeștri ai suprarealismului, aceste opere transcende granițele imaginației umane, oferindu-ne o privire captivantă asupra unui viitor artistic dominat de tehnologie.

Detaliile Evenimentului

📅 Data: 20 iunie

Ora: 16:00 – 20:00

📍 Locație: Artcor

Programul Evenimentului

🕠 16:00 – 18:00: Lecție publică AI Studio
🕕 18:00 – 20:00: Vernisaj Vitalie Burcovschi

De ce trebuie să fii acolo?

Acest eveniment nu este doar o simplă expoziție; este o incursiune în lumea fascinantă a inteligenței artificiale aplicate în artă. Scopul nostru este de a intensifica cunoștințele în inovare și dezvoltare, oferind o platformă unică pentru transferul de expertiză, schimbul de idei și stabilirea de conexiuni valoroase. Vom explora împreună provocările actuale și modalitățile prin care tehnologia poate transforma și îmbunătăți calitatea vieții.

Ce vă așteaptă?

Imaginați-vă o seară magică în care tehnologia și arta se întâlnesc într-o simbioză perfectă. Veți putea admira lucrările revoluționare ale lui Vitalie Burcovschi, alături de alte activități captivante menite să îmbogățească experiența fiecărui participant.

Radio Ai Noștri susține cu mândrie oamenii talentați din Moldova și se angajează să țină pasul cu industria AI, promovând inovația și creativitatea în rândul comunității noastre. Fiți alături de noi în sprijinirea talentului și progresului tehnologic!

Leave a comment