Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

După o pauză de patru ani, Jăka Banditu’ revine în forță cu o nouă piesă.

„De Luni”, realizată în colaborare cu Guz, vine tocmai din Las Vegas și lansată în premieră la Radio Ai Noștri.

Cristina Platon și-a servit cafeaua în direct alături de Jăka Banditu’, unde au discutat în premieră la “Americano” despre noua sa piesă „De Luni”. Acesta a povestit despre bucuria și satisfacția pe care le-a simțit datorită feedback-ului pozitiv primit din partea ascultătorilor. Reacțiile au depășit așteptările artistului, marcând un revenire spectaculoasă.

Colaborarea cu Guz

Deși nu au mai colaborat pentru o piesă din 2011, Guz a răspuns imediat propunerii lui Jăka Banditu’. În interviu, Jăka și-a arătat admirația pentru Guz, descriindu-l drept foarte talentat și capabil să aducă culoare oricărei melodii, oricât de gri ar părea aceasta inițial. Artistul a sugerat că această colaborare este doar începutul și că urmează și alte piese în viitorul apropiat.

Viața în America

Jăka Banditu’ a menționat că s-a adaptat ușor vieții din America și că s-ar putea integra cu succes oriunde în lume, considerându-se un adevărat cetățean al lumii. Această adaptabilitate îi permite să-și continue cariera muzicală și să creeze pentru fanii săi, indiferent de locul în care se află.

Noua piesă „De Luni” a intrat oficial în playlistul Radio Ai Noștri, în formă cenzurată. Suntem entuziasmați să vă îndemnăm să nu mai amânați lucrurile pentru mâine sau pentru luni. Descărcați astăzi aplicația Ai Noștri pentru a vă alătura marii noastre comunități și a beneficia de platforma dedicată nouă, tuturor.

Nu ratați ocazia de a asculta „De Luni” și de a redescoperi talentul lui Jăka Banditu’, acum într-o colaborare extraordinară cu Guz. Rămâneți alături de noi pentru mai multe surprize muzicale!

Leave a comment