Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

La sfârșitul lunii ianuarie, comunitatea moldovenească din America a fost martora unui eveniment spectaculos: turneul „Povestea Lupilor” al trupei Lupii lui Calancea. Cu spectacole în Sacramento, Orlando și Chicago, acest turneu a adus o explozie de energie și tradiție, susținut de Radio Ai Noștri, radioul numărul 1 pentru diaspora.

Energia Lupilor a Uimit Publicul

De la primele acorduri, Lupii lui Calancea au reușit să pună în mișcare fiecare persoană din public. Ritmurile dinamice și melodiile autentice nu au lăsat pe nimeni să stea pe loc, iar audiența a dansat neîntrerupt, creând o atmosferă de sărbătoare. Energia lor contagioasă a transformat fiecare concert într-o experiență de neuitat.

Turneul „Povestea Lupilor” a inclus 13 spectacole în 12 orașe, fiecare eveniment fiind primit cu entuziasm de către diaspora moldovenească. Publicul a fost captivat de fuziunea unică de folclor și ritmuri moderne, iar fiecare concert s-a încheiat cu aplauze furtunoase și cereri de bis.

Alături de Radio Ai Noștri

Sandu Sîrbu, fondatorul Radio Ai Noștri, a fost un partener esențial în acest turneu. Alături de Lupii lui Calancea, el s-a asigurat că totul merge ca pe roate, de la organizarea spectacolelor până la interacțiunea cu fanii. Implicarea sa a fost crucială pentru succesul evenimentelor, aducând un plus de profesionalism și pasiune

Ascultă Radio Ai Noștri

Pentru mai multe noutăți și povești din comunitatea noastră, ascultați Radio Ai Noștri, radioul numărul 1 pentru diaspora. Descărcați aplicația noastră disponibilă pe Apple Store și Android pentru a fi la curent cu ultimele evenimente și activități ale moldovenilor din întreaga lume.

Leave a comment