Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Într-o lume în care poveștile ne modelează viziunea și ne îmbogățesc experiența umană, cinematografia ocupă un loc special în inimile noastre. Este cu mare entuziasm să anunțăm că am avut parte de o călătorie cinematografică unică, prin turneul filmului “Omul Fără Linia Vieții”, în regia talentatei Adrianei Vasilcov. Această peliculă nu este doar un film, ci o invitație la reflecție, o explorare profundă a căutării de sine, a iubirii, traumelor, și a supraviețuirii.

Turneul în America

În luna mai, “Omul Fără Linia Vieții” a pornit cu Ai Noștri într-un turneu cinematografic în America, organizat de Noroc Events. Printre primele orașe care au avut ocazia să găzduiască proiecții se numără: Chicago, Orlando, Sacramento, New York, Washington DC și Atlanta.

Pentru unele dintre aceste orașe, a fost prima dată când au avut parte de o proiecție de film românesc, marcând astfel un moment istoric și cultural important. La aceste proiecții a fost prezent și Ionel Sporea, protagonistul real al poveștii din film, ceea ce a adăugat o dimensiune emoțională și autentică experienței.

Cuvintele pe care le-am auzit cel mai des după fiecare proiecție au fost: “exceptional”, “wow”, “superb”, “nu pot să cred”.

“Omul Fără Linia Vieții” reunește actori celebri de pe ambele maluri ale Prutului, creând un pod cultural impresionant între Republica Moldova și România. Această producție îi aduce în prim-plan pe Rareș Andrici, Maia Morgenstern, Eugenia Șerban, Carmen Tănase, Armand Calotă, Dana Ciobanu, Petru Oistric, Bogdan Medvedi, Oana Zara, Andrei Porubin, și mulți alții, sub bagheta regizoarei Adriana Vasilcov, născută în Florești, Republica Moldova.

Filmul “OMUL FĂRĂ LINIA VIEȚII” a luat în această toamnă 3 premii importante la Hollywood Florida Film Festival:

  • BEST FEATURE FILM
  • BEST DIRECTOR OF THE FEATURE FILM
  • BEST ACTOR OF THE FEATURE FILM – Rareș Andrici
Ai Noștri este dedicat să aducă cele mai tari evenimente în diaspora și să promoveze și susțină cultura noastră oriunde în lume. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această experiență unică!

Vezi Trailer:

Leave a comment