Skip to content Skip to footer
AutorElena RăzvanLuni, JoiOra 19:00Share

Diaspora News este emisiunea radio care te ține conectat cu cele mai noi și interesante știri din diaspora moldovenească și românească din întreaga lume. Difuzat în fiecare luni și joi, de la ora 19:00, show-ul este găzduit de carismatica Elena Răzvan.

Elena nu doar că aduce în prim-plan cele mai relevante și actuale informații, dar îți oferă și oportunitatea de a te conecta direct cu emisiunea, indiferent de locul în care te afli. Astfel, ai ocazia să îți faci auzită vocea și să ne spui, în direct, ce anume se întâmplă în comunitatea ta.

Ai o știre?

Te rugăm să ne contactezi prin WhatsApp la numărul +(373) 60331000 sau prin e-mail la office@ainostri.com.

Cine este elena răzvan?

Elena Răzvan, cu o vastă experiență radiofonică, lucrează cu pasiune și profesionalism în industria radioului. Ca redactor șef la Radio Ai Noștri, aduce energie pozitivă și creativitate, îmbunătățind calitatea programelor. Prin organizarea și moderarea evenimentelor, Elena aduce comunităților românești din întreaga lume istorii culturale, sportive și sociale. Interviurile ei facilitează interacțiunea și legătura puternică între oameni, unind și informând diaspora.