Skip to content Skip to footer

TOP HITS in THE MIX

Cu Flavy Deejay
AutorFlavy DeejayLuni - Vineri07:00 - 08:00Sâmbătă - Duminică08:00 - 09:00Luni - Duminică20:00 - 21:00Share

Flavy DeeJay – un nume binecunoscut în lumea radioului și a muzicii, este prezentator, DJ, redactor muzical și sound designer la Radio Ai Noștri. Cu o pasiune nestăvilită pentru muzică, Flavy ne aduce cele mai tari hituri mixate în emisiunea “Top Hits In The Mix,” direct din studioul Radio Ai Noștri și disponibile pe aplicația noastră, oriunde în lume.

Flavy DeeJay a început să facă radio exact în ziua în care a împlinit 17 ani, pe 1 mai 2001. De atunci, el a rămas inseparabil de radio, muzică și cele mai gălăgioase evenimente, în sensul bun al cuvântului. De-a lungul anilor, a mixat în cele mai cunoscute cluburi de noapte din Chișinău și a început să creeze muzică în 2009. Primele sale piese, lansate în colaborare cu italianul Danny De March, “Breeze” și “We Love To Party”, au fost doar începutul unei cariere de succes.

Printre hiturile sale cunoscute se numără “Evadez”, “Rhythm For Love”, “Nu Arde”, “The One” și “Pănă-n Zori”. A câștigat trofeul “Șlagărul Anului” pentru remixul piesei “Paraiso”, alături de trupa Akord. Cu peste o mie de evenimente la activ, Flavy a încins atmosfera la nunți, petreceri corporative, concerte și mari evenimente, inclusiv în Piața Marii Adunări Naționale și Arena Chișinău.

Pe lângă activitatea sa radiofonică, mixurile lui Flavy DeeJay pot fi ascultate în diferite colțuri ale lumii, de la munte sau mare, în aer liber.