Skip to content Skip to footer

Fondator

Sandu Sîrbu

Optimistul etern
95%
Pasăre de noapte
85%
PRIETENII mă recomandă
100%

Sandu Sîrbu, fondatorul Radio Ai Noștri, a transformat pasiunea sa pentru radio într-o platformă dedicată diasporei moldovenești. După o carieră de succes în Moldova, Sandu a decis să creeze un loc virtual unde moldovenii din întreaga lume să se simtă acasă.

Sandu este un adevărat pionier în conectarea diasporei moldovenești. Cu o carieră de succes în Moldova și mulți ani stabiliți în America, Sandu a 

transformat pasiunea sa pentru radio și evenimente într-o platformă și agenție care oferă comunității moldovenești de peste hotare experiențe memorabile.

Acum, Sandu își împarte timpul între America și Chișinău, inspirând și unind oamenii prin muzică și povești, indiferent de distanțele geografice.

Biography

Născut la Florești, Sandu Sîrbu este un om dedicat comunității. În adolescență, se ocupă de muzică, evenimente și radio. Odată cu emigrarea în America, Sandu deschide restaurantul moldovenesc "Noroc" și ulterior Agenția de evenimente "Noroc Events." Se implică activ în viața comunității din diaspora, promovând cultura moldovenească și unindu-i pe cei departe de casă prin evenimente și mâncăruri tradiționale.