Premiera filmului Omul Fără Linia Vieții – Chicago

OMUL FĂRĂ LINIA VIEȚII: Un film bazat pe fapte reale, care relatează istoria inginerului român Ionel Sporea. O peliculă despre iubire și lipsa ei, traume îngropate adânc, frici… și chiar moarte, de care protagonistul reușește să scape ca prin minune. De ce Ionel Sporea nu are linia vieții în palmă? Înseamnă oare asta că nu trebuia să se nască? Sunt doar câteva dintre întrebările la care eroul principal încearcă să găsească răspunsuri.

📜 SYNOPSIS: Din cauza regimului Ceaușescu, în loc de faimă și recunoștință, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă s-a ales cu o sentință de 12 ani de închisoare pentru trădare de patrie. Cine se face vinovat: regimul inuman al lui Ceaușescu, traumele copilăriei sau însuși eroul?

🎭 CAST: O producție care reunește actori celebri de pe ambele maluri ale Prutului. În film îi veți putea urmări pe Rareș AndriciMaia MorgensternEugenia ȘerbanCarmen TănaseArmand CalotăDana CiobanuPetru OistricBogdan MedvediOana ZaraAndrei Porubin și multe alte talente din Republica Moldova și România.

🎬 REGIE: Adriana Vasilcov, născută în Florești, Republica Moldova, este regizoare și fondatoarea House on Mars Entertainment & Maru Sea Production. Studiile sale de producție de film la Kiev au marcat un punct de cotitură în cariera ei, transformând-o dintr-o fată timidă într-o cineastă curajoasă. “Omul Fără Linia Vieții” este primul lung metraj al Adrianei, însă tot din palmaresul ei face parte și scurt metrajul “OMUL SĂRAC ȘI MÂȚA CURVĂ“.

  • Start Date: April 07, 2024
  • Start Time: 18:00
  • Location: Classic Cinemas Tivoli Theatre
  • Address: 5021 Highland Ave, Downers Grove, IL 60515, USA
  • Website: https://www.norocevents.com/

Classic Cinemas Tivoli Theatre

X